
Закваска для сиру — Пепсин Meito 1 г
29 ₴
26,10 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- Код: DS17429
+380 (63) 240-31-64
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Пепсин Meito (мікробіальний ренін) застосовується під час виробництва м'яких і твердих сортів сиру як у домашніх умовах, так і на виробництвах.
За допомогою пепсин Meito можна виготовити: звичайний домашній сир, розсольні сири (бринза, сулугуні, фета тощо), а також практично всі відомі тверді сорти сиру.
Витрата: 1 г на 100 л молока;
Спосіб застосування:
Розчинити необхідну кількість пепсину в чашці холодної води з розрахунку 1 г (один пакетик) на 100 літрів молока.Помішаючи розчин, додати його в тепле молоко за температури 35 °C.
Якщо необхідно використовувати 8-10 літрів молока, то використовують 1/10 частину пакетика. Якщо Ви робите сир постійно й по-поненному: розвести один пакетик у 200 мл попередньо прокип'яченої й охолодженої води та зберігати в холодильнику в банці зі щільно закритою кришкою, періодично відміряючи потрібну кількість.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Вага | 1 г |
| Визначені користувачем характеристики | |
| Термін придатності | 36 міс |
| Фасування | 1г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 26,10 ₴



