Кориця мелена 1 кг найчастіше використовується у різних десертах. Її додають у кашу, молочні супи, йогурти, сир, фруктові салати, варення.
Вона ідеально підходить для випічки, її додають у тісто, що надає приголомшливий аромат здобу. Різноманітні пироги з начинкою виграють, якщо в начинку додати щіпку кориці. Наприклад, вона чудово поєднується з яблуками, апельсином і шоколадом, полуницею, вишнею і гарбузом.
Крім солодких страв, його додають в м'ясні, рибні, овочеві страви і плови. Цікава вона в доповненні до баранини, курки та свинини. Т. к. спеція має антимікробні властивості, то її часто використовують у приготуванні маринадів. Дуже люблять пряну корицю в східних країнах, в Індії, в Китаї, щедро додаючи її в страви. Кориця часто входить в готові суміші приправ.
Кориця незамінний в приготуванні багатьох пряних напоїв: пунш, глінтвейн, грог, компот, морс. Для ароматизації її додають у каву, чай, алкогольні напої.
Корицю слід додавати до кінця готування, так як при надмірній тепловій обробці, вона буде гірчити.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 215,46 ₴