Гвоздика ціла 50г
40 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- Код: T26800
+380 (63) 240-31-64
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Гвоздика ціла - бутони гвоздикового дерева з високим вмістом ефірної олії. Гвоздика володіє теплим, злегка терпким, солодкуватим смаком і насиченим ароматом. Широко використовується в сумішах для ароматизації ковбасних виробів. Надає вишуканий смак підливкам з риби, птиці, дичини або м'яса. Гвоздику додають в маринади при консервуванні грибів, овочів і риби. Мелену гвоздику кладуть в кекси, печиво та інші солодощі. Гвоздика є неодмінною інгредієнтом глінтвейну.
Окремо або в поєднанні з корицею гвоздику використовують в солодких стравах - компотах, пудингах, кондитерських виробах. У поєднанні з чорним перцем - при приготуванні смаженої або тушкованої м'яса, баранини, свинячих і м'ясних жирних фаршів, а також соусів, що подаються до домашньої птиці. Гвоздика дуже добре передає свій аромат не тільки гарячої, а й холодної води, при цьому фарбуючи воду в коричневий колір. Підвищені температури, особливо кип'ятіння, позбавляють гвоздику аромату, а смак основного блюда стає гірким. Особливо неприємний він в солодких блюдах і кондитерських виробах. Це властивість диктує правило - чим пізніше гвоздику закладають, тим тонше її смак і аромат.
Характеристики
Визначені користувачем характеристики | |
---|---|
Фасування | 250 г, 500 г, 1 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 40 ₴